Introductie

Mijn naam is Arthur van Toombergen, ik begeleid zowel particulieren als organisaties  bij het vinden van hun potentieel, door persoonlijke coaching, training en maatwerkadvisering.

Mijn vaardigheden heb ik op gedaan binnen het bedrijfsleven (bankwezen en energie sector). Deze ervaring heb ik opgedaan op het gebied van Commercie, Human Resources, Project Management en Management, zowel in een nationale als internationale context. Sinds 2005 ben ik actief als zelfstandig consultant (Organisatie – Leiderschap Ontwikkeling) en coach (Individueel en Teamgericht). Naast opleidingen tot coach, onder andere Executive Coaching bij Adriaan Hoogendijk, heb ik mij verdiept in diverse tools en technieken waaronder Profile Dynamics, MBTI, NLP, loopbaan- en ademcoaching. Daarnaast ben ik gecertificeerd meditatieleraar.

Als externe coach/consultant bied ik begeleiding buiten de hiërarchische verhoudingen van organisaties. Mijn betrokkenheid, vertrouwelijke aard van mijn inzet en ervaring zorgen ervoor dat de kern van de zaak snel wordt bereikt. Dit draagt bij tot werkbare oplossingen waarmee organisatie en individu weer verder kunnen.

Bedrijven waar ik o.a. zaken mee heb gedaan:

Schiphol, Philadelphia Zorg, SNS Reaal, Nyenrode
Business University, MOL en American Express.naamloos

Referenties zijn op aanvraag beschikbaar.